13 raons que demostren que la cervesa és bona per la salut

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

13 raons que demostren que la cervesa és bona per la salut

Arriba el bon temps i si durant tot l’any ens morim per beure’ns una cerveseta fresqueta, que pot venir més de gust a l’estiu quan la calor ens aclapara? Doncs bé cervesers, ha arribat el moment de defensar la nostra estimada beguda: us donem 13 raons que demostren que la cervesa és bona per la salut:

beer1. Es tracta d’una beguda natural amb baix contingut en calories en comparació amb altres begudes alcohòliques, que a part de no ser naturals aporten un altíssim contingut en calories.

2. El consum moderat de cervesa té efectes antiinflamatoris gràcies al llúpol, que el que fan és augmentar el nostre colesterol bo, ajudant a combatre algunes malalties del cor.

3. És bona per la salut dels nostres ossos! Això es dona a causa del silici, ingredient que millora la densitat òssia i fa que el cos no perdi massa dels ossos.

4. Els seus fitoestrogèns naturals ajuden a calmar els símptomes de la menopausa i a prevenir malalties com la osteoporosis.

5. Ens protegeix de les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer i ens ajuda a millorar la nostra memòria i concentració gràcies al silici. Això succeeix perquè el silici redueix els metalls tòxics que s’acumulen al nostre organisme, responsables de les malalties degeneratives.

6. Alguns components que trobem en el llúpol inhibeixen l’aparició de cèl·lules cancerígenes, prevenint l’aparició de càncer.

7. Reforça el nostre sistema immunològic. Sabíeu que beure cervesa calenta durant el refredat és un remei antic i fiable perquè descongestiona el nas i millora la circulació? Això sí, no ho feu amb un BIIR…

cervesa és bona8. El llúpol, present a la cervesa, és un preservant natural que ajuda a prevenir l’envelliment!

9. Millora la salut de l’estómac, ja que fa augmentar la producció d’àcids gàstrics accelerant el buidat d’aquest òrgan.

10. És la millor beguda – a part de l’aigua- per a la nostra nutrició! La presència defibres a la cervesa ajuda a eliminar l’estrenyiment i permet disminuir el colesterol dolent.

11. Ens ajuda a anar al lavabo sovint gràciesa les seves propietats diürètiques, el que implica una menor retenció de líquids i l’allunyament de malalties renals

12. Millora els nostres nivells de ferro i ens prevé de l’anèmia.

13. Ens aporta energia! Les grans quantitats de vitamina B que aporta la cervesa, ens ajuden a sentir-nos més àgils i amb ganes de treballar o fer allò que més ens vingui de gust. Es tracta d’un component que reforça el sistema nerviós i regenera les cèl·lules. Només si en bebem una mica és clar…

Font: Mejor con salud

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *