7 canals de cervesa artesana de Youtube per tots els gustos (i paladars!)

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

youtube

Vols aprendre com tastar una cervesa artesana? Vols conèixer els diferents estils i marques i a més que t’expliquin les particularitats de cadascuna? O vols saber com elaborar la teva pròpia cervesa pas a pas? Tot això i més. T’ho deixem tot aquí, en aquest post, ben ordenadet, perquè quan tinguis ganes de fer-te una volta per el món cerveser youtuber trobis tota la varietat amb una bona selecció. N’hi ha per tots els gustos!!!

 

The Craft Beer Channel

En Jonny i en Brad són els protagonistes d’aquest canal, en el que cada dimecres descobreixen mentre viatgen diferents cerveses artesanes. El que més destaca del seu vloging és la diversitat d’activitats en les que es mouen al voltant de la cervesa, on cuinar, col·laborar amb cerveseries, fer maridatges o tastar el producte constitueixen el dia a dia dels seus protagonistes.

 

Cerveza de garaje

Aquest és un canal més DIY en el que l’objectiu és aprendre els diferents processos de fabricació de la cervesa segons estil, elaboració, projectes i informació general sobre el tema. És el canal ideal per esdevenir un home brewer pro.

 

Beer Geek Nation

Canal que amb més de 40k subscriptors es dedica majoritàriament a fer tastos de diferents cerveses, tot i que també toca el tema entrevistes, estils i consells. Molt recomanable per aquells que vulguin provar noves cerveses i no sàpiguen per on començar!

 

Real Ale Craft Beer

Típic canal per a amants de la cervesa artesana, on Simon Martin s’encarrega de tastar tot tipus d’estils i de marques de tot el món. Us deixem el vídeo en el que s’entrevista al nostre mestre cerveser Gunther Bensch en festival de Bergen, on tasten la Virgin Cherries.

 

El día de la Cerveza

Aquest és un canal creat per un grup de quatre amics en el que aprofiten el que per ells significa la cervesa artesana: riure i gaudir d’una bona estona en bona companyia. Amb aquest pretext fan servir aquest canal, dirigit tant a amateurs com a cervesers més avançats, amb l’objectiu de fer la cultura cervesera extensible a tothom, ensenyant a elaborar-la i a tastar-la.

 

Cerveza Artesana

En aquest canal trobem un concepte molt interesant: els “Birraconsejos, vídeos amb una duració mitja d’uns dos minuts en els que ens expliquen amb detall consells i conceptes molt pràctics per el món del homebrewing i de la cervesa artesana en general. Temperatura de macerat, ibu poder diastàsic, fer servir un densímetre o entendre el procés de fermentació són alguns dels conceptes que trobarem explicats i exemplificats.

 

The Master of Hoppets

The Master of Hoppets és un canal d’un apassionat cerveser danès, que a més de gaudir de la bona cervesa, parla també sobre les seves altres dues passions: el menjar i el heavy metal. En el seu canal trobareu valoracions de cervesa, entrevistes amb gent del sector, vlogs on the road, visites a festivals i a fàbriques.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *