7 llibres cervesers que no et pots perdre

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

sant jordi 2017


Perquè no passar aquest Sant Jordi amb una mica de cultura cervesera? Ens sembla que la literatura cervecera és molt preuada per tot aquell que es consideri amant de le beguda. Per això hem triat una llista de llibres cervesers amb diferents enfocaments que creiem que us poden ajudar a descobrir nous estils, ajudar a apendre a tastar la cervesa o oferir alguna que altra estona de diversió en to d’humor.

 

1. Cerveza: La bebida de la felicidad

Luis G. Balcells

Vols convertir-te en un autèntic mestre cerveser? Aquest llibre és una autèntica guia per no perdre’t cap dels secrets que faran de tu un autèntic homebrewer. El llibre ofereix una gran varietat de notes de tast, receptes, maridatges i curiositats que faran de tu un professional de la cervesa.

 

2. La cerveza… poesía líquida. Un manual para cervesiáfilos (La Comida de la Vida)

Steve Huxley

Steve, conegut amant incondicional de la cervesa i innegable expert en l’àmbit, ens va deixar aquesta petita joia en format de llibre on parla sobre el procés d’elaboració de la cervesa artesanal, diferents Cerveses que es poden trobar en el mercat i consells per servir-la i per beure-la.

 

3. Atlas mundial de la cerveza

Tim Webb & Stephen Beaumont

Guía cervecera on pordrem trovar una infinitat de detalls de moltes varietats elaborades en més de 30 paísos, amb notes de tast, mapes de localització, tendències internacionals o maridatges.

literatura cervesera

4. The Oxford Companion to Beer

Garret Oliver

Un viatge bonic i ampli a través del món de la cervesa, el company d’Oxford a la cervesa pesa poc menys de 1.000 pàgines i cobreix gairebé totes les facetes de la cervesa des dels seus orígens i la història dels seus ingredients, estils, gustos i cultura.

5. Great Beers of Belgium

Michael Jackson

Ens trobem davant d’una fascinant i detallada anàlisi de la cervesa belga i de l’elaboració de la mateixa. Michael Jackson ens desvetlla la seva passió per aquesta beguda a través d’acurades descripcions i d’històries personals de les persones darrere de les cerveses. Revisat i actualitzat, poc abans de la seva mort, es mostra coma literatura ineludible per tots els amants de la cervesa.

6. Goodnight Brew: A Parody for Beer People

Ann E. Briated, Allie Ogg

No podia faltar el toc d’humor de la literatura cervesera. Aquest llibre narra com l’equip de treballadors –que inclou llúdrigues encarregades de l’aigua, porcs i nyus – d’una fàbrica de cervesa artesana treballen a l’hora que es pon el sol, conduint al lector per un món de fantasia on la caldera la cervesa, l’aigua, l’ordi i el llevat són protagonistes.

7. El mundo de la cerveza artesanal

Sergi Freixes & Albert Punsola

Aquest llibre ens ofereix una ampla informació sobre el procés de fabricació de la cervesa, hàbits de consum, els ingredients més usats i les diferències entre la cervesa artesana i la cervesa industrial.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *