A BIIR fem estiu

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

1972510_330617033769356_4909164805831401581_nA BIIR fem estiu, i és que és el nostre primer estiu, així que hem decidit celebrar-ho amb alguna activitat que altra. Amb ganes de farra i prenent com a punt de partida la nostra terra -el Maresme-, hem decidit participar en les festes estiuenques que s’hi han celebrat!

Aprofitant la festa major de Mataró -Les Santes- hem decidit convocar el concurs #BIIRxsantes, a on els participants s’han fet amb la seva BIIR (o de la seva BIIR, en el seu defecte) en actitud “santera” , és a dir, de festa major. La nostra sorpresa ha estat veure la gran participació de la que ha gaudit el concurs. Fotos de festa o amb icones de la ciutat com Els Gegants, La Momerota o el barret de les Santes han omplert durant les últimes setmanes el nostre mur de Facebook! Els guanyadors: en Joan Lopez Graupera amb el premi del públic, i la Laura Martínez amb un premi atorgat per la creativitat de la seva foto.

A més, des de la cerveseria Drunk Monk de Mataró s’ha promocionat l nostra White IPA com barril “santero”, oferint-la per un preu més que mòdic, de manera què ha estat la cervesa més consumida de l’establiment. I és que, qui rebutja un BIIR White IPA fresqueta?

Però no s’acaba aquí, i és que BIIR ha estat patrocinadora de la 3a edició de concerts de la masia Mas Pujol de Cabrera de Mar, que s’han celebrat del 27 de juliol fins a l’1 d’agost. Artistes del panorama català com Maria del Mar Bonet, Andreu Rifé o La iaia, han fet gaudir al públic des d’un indret íntim i especial com el pati d’aquesta masia del segle XVIII. Des de BIIR hem estat molt contents de prendre part en aquesta festa i d’haver-nos apropat a nous paladars, ja que hem estat una de les cerveses més ben acollides pel públic de l’esdeveniment.

Tot just acabada la festa, des de BIIR us desitgem un bon estiu i unes bones vacances!

laura

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *