BEERS

NEW!!! CALIFORNIA – ECO EXTRA SPECIAL BITTER

Alc/vol: 6,0%    Bitterness: 50 IBU

ampolla biir ECO California 2015_1

 

Inspirada en l’estil de vida Californià. Extra Special Bitter elaborada amb productes 100% ecològics, creada per a satisfer als cervesers més compromesos.

——————————————-

Inspirada en el estilo de vida de California, Extra Special Bitter elaborada con ingredientes 100% ecológicos, creada para satisfacer a los cerveceros més comprometidos.

 

Presentació:  Berlin Braufest 2015

 ———————————————————————————————————–

NEW!!! COUNTRY – BELGIAN FARMHOUSE ALE + CHAMPAGNE YEAST

Alc/vol: 6,5%    Bitterness: 50 IBU

ampolla biir Farmhouse 2015Clàssic estil de cervesa belga (Farmhouse Ale) amb una barreja de llevat especial belga i champagne, malt de sègol i dry hop final de Crystal.

——————————————–

Clásico estilo de cerveza belga (Farmhouse Ale) con una mezcla de llevadura especial belga y champagne, malta de centeno y dry hop final de Crystal.

 

 

———————————————————————————————

BARCELONA – WHITE IPA

Alc/vol: 6,8%    Bitterness: 62 IBU

        ampolla biir white ipa 2015_1BBC-or-2013     bbc-gold-medal  93

La primera creació de BIIR, és una cervesa inspirada en Barcelona. D’esperit cosmopolita, innovador i creatiu, com ho és la ciutat.

BIIR combina en una sola recepta la tradició de les Witbier belgues amb la innovació de les IPA americanes.

Un volum important de malts d’ordi i blat d’origen centreeuropeu li donen cos i una graduació alcohòlica per sobre del que és habitual en una Witbier. Dels llúpols procedents d’Austràlia i Nord-amèrica n’obté aromes i sabors afruitats, amb la dosi precisa d’amargor que la converteixen, també, en una cervesa refrescant. Tres tipus diferents de pell de taronja biològica i el coriandre li aporten els matisos aromàtics del Mediterrani.

La BIIR White IPA és una cervesa artesana, re-fermentada en ampolla,  sense filtrar ni pasteuritzar.

PREMIS

Medalla d’Or: Brussels Beer Challenge 2013. Categoria: Specialty Beers

Medalla d’Or: Brussels Beer Challenge 2014. Categoria: Wite IPA

—-

The first BIIR, is a beer with the touch of Barcelona. It has a cosmopolitan, innovative and creative spirit, as does the city.

BIIR’s recipe combines the tradition of Belgian Witbier and the innovation of American IPAs.

A large amount of barley and wheat malt from Central Europe provides body and alcohol content above what is usual in Wit. From Australian and North American hops it obtains fruity aromas and flavors, with the precise dose of bitterness that also turns BIIR into a refreshing beer. Three different types of organic orange peel and coriander brings out the aromatic flavors of Mediterranean.

BIIR White IPA is a craft beer, re-fermented in the bottle, unfiltered and unpasteurized.

—-

La primera creación de BIIR es una cerveza inspirada en Barcelona. De espíritu cosmopolita, innovador y creativo, cómo le es la ciudad.

BIIR White IPA convina en una sola receta la tradición de las Witbier belgas con la innovación de las IPA americanas.

Un volumen importante de malta de cebada y trigo de Europa Central le dan cuerpo y una graduación alcoholica por encima de lo habitual en una Witbier. De los lúpulos de Australia y Norte América obtiene aromas y sabores afrutados con la dosis precisa de amargor que la convierten también, en una cerveza refrescante. Tres tipos distintos de piel de naranja y cilantro, le aportan los matices aromáticos del mediterraneo.

BIIR White IPA es una cerveza artesana refermentada en botella, sin filtrar ni pasteurizar.

EQUINOX – TRIPLE IPA

9,4% alc. 100 IBU

 99ampolla biir Equinox Triple IPA 2015_1

Inspirada en les Triple IPA de Califòrnia, hem creat aquesta cervesa extrema, per als cervesers més exigents,  amb una gran quantitat de malts d’ordi i llupol Equinox. Malgrat la seva graduació alcohòlica i amargor es tracta d’una cervesa ben equilibrada.

Inspired by Californian Triple IPA, we have brewed this extreme beer for the most exigent beer lovers, whith lots of malts and Equinox hops. Despite it’a alcohol volume and bitternes, it’s a very well balanced beer.

Inspirada en las Triple IPA de CAlifornia, hemos creado esta cerveza extrema, para los cerveceros más exigentes, con una gran cantidad de malta de cebada i lúpulo Equinox. Pese a su graduación alcohólica i amargor se trata de una cerveza bien equilibrada.

 

HOPPY MONK

6,8% alc. 68 IBU

 90ampolla biir hoopy monk 2015

Hoppy Monk és el primer projecte de col·laboració amb els nostres amics de BREWERKZ, que han estat votats com a millor cervesera de Singapur per Ratebeer.

Cervesa d’estil belga amb llúpols europeus , americans i australians . Aquesta cervesa fosca desprèn aroma a malt amb notes torrades i una toc d’amargor de fruites tropicals . Una entrada de sabor arrodonit amb un equilibri en les notes de regalèssia , malta torrada , cafè , xocolata i el característic gust de terra de les Strong Belgian Ales. En el seu final deixa una barreja de malts torrats amb l’amargor dels llúpols.

—-

Hoppy Monk is our first collaboration project with our friends at BREWERKZ, who were voted as the Best Brewers in Singapore by Ratebeer.

Belgian style beer with European, American and Australian hops. This dark ale promises a very malty aroma with roasted notes and some tropical fruit hoppiness. With an all rounded flavor, and a balance in notes of licorice, roasted malt, coffee, chocolate and earthiness characteristic of stronger Belgian ales. In its finish comes a mix of roasted malts with the bitterness of the hops.

—-

Hoppy Monk es el primer proyecto de colaboración con nuestros amigos de BREWERKZ, que fueron votados cómo mejor cervecera de Singapur por Ratebeer.

Cerveza de estilo belga con lúpulos europeos, americanos y australianos, esta cerveza oscura desprende un aroma a malta con notas tostadas y un toque de amargor de frutas tropicales. Una entrada de sabor redondeado, con un equilibrio en las notas de regaliz, malta tostada, café, chocolate i el característico sabor de tierra de las Strong Belgian Ales. En su final deja una mezcla de maltas tostadas con el amorgor de el lúpulo.

SWEET- SOUR Red Series 2014

ampolla biir Sour Sweet 2015 bbc-honorable-mention 99

Blend de cerveses 100% Lambic envellides en botes de roure francès, amb 450gr/l de cireres i gerds frescs, sense sucres afegits, obra de G. Bensch, el creador de la triple-gueuze.

Les cerveses Lambic, de fermentació espontània, són un estil tradicional de Bèlgica, fabricades exclusivament a la vall del Zenne, que macerades amb fruits vermells obtenen un exclusiu equilibri entre l’àcid i el dolç.

—-

100% lambic beer, aged  in French oak barrels, with 450gr/l of whole cherries and raspberries, without added sugars, blended by G. Bensch, the maker of tripel-gueuze.

Lambics are a traditional Belgian style, made exclusively in the Zenne Valley, combinated with red fruits to get a exclusive and balanced sour and sweed taste.

—-

Blend de cervezas 100% Lambic envejecidas en barrica de roble francés, con 450gr/l de cerezas y frambuesas frescas, sin azúcar añadido, obra d G. Bensch, el creador de la tripel-gueuze.

las cervezas Lambic, de fermentación espontanea,  son un estilo tradicional de Bélgica, fabricadas exclusivamente en el valle del Zenne, que maceradas con frutos rojos obtienen un exclusivo equilibrio entre àcido y dulce.

4B OUDE GUEUZE. Lambic Series  2014

 ampolla biir Gueuze 2015bbc-silver-medal   99 top beers, brewers, new brewers by country - ratebeer best 2015 2015-02-03 11-16-32

Oude Gueuze és un estil tradicional belga fabricat exclusivament amb cerveses Lambic, de fermentació espontània de la vall del Zenne, també conegudes com “Xampany de Brusseles”

Blend de cerveses Lambic envellides 36,24,18 i 12 mesos en botes de roure francès creat per G. Bensch.

Aquesta cervesa es diu 4B perquè és un Blend de 4 cerveses de 4 cervesers diferents feta per Gunther Bensch entre Barcelona i Brusseles.

Silver Medal (Brussels Beer Challenge 2014)

Best Beer in Spain 2014 (Ratebeer)

—-

Oude Gueuze is a traditional Belgian style made exclusive with lambic beers brewed in the Zenne Valley, also called “Brussels Champagne”

100% lambic beer, aged 36, 24, 18 & 12 months in French oak barrels blended by G. Bensch.

This beer is calle 4B because is a Blend of 4 Lambic Beers from 4 diferent Brewers and 4 diferent aging, made by Gunther Bensch beetwin Barcelona and Brussels.

Silver Medal (Brussels Beer Challenge 2014)

Best Beer in Spain 2014 (Ratebeer)

—-

Oude Gueuze es un estilo tradicional belga fabricado exclusivamente con cervezas Lambic de fermentación espontanea del valle del Zenne, también conocidas cómo “Champán de Bruselas”

Blend de cervezas Lambic envejecidas en barrica de roble francés, 36,24,18 y 12 meses creado por G. Bensch.

Esta cerveza se llama 4B porqué es un Blend de 4 cervezas de 4 cerveceros distintos creado por G. Bensch entre Barcelona y Bruselas.

Silver Medal (Brussels Beer Challenge 2014)

Best Beer in Spain 2014 (Ratebeer)

Reusable BIIR Pack . VAHO – BIIR

Beer Pack Vaho-BIIR logo Vaho Barcelona

Pack porta cerveses reutilitzable elaborat en col·laboració amb l’empresa Vaho Barcelona.
La nostra intenció era oferir un pack especial per a transportar cervesa, i per això hem decidit col·laborar amb Vaho, una empresa de Barcelona pionera en donar un segon ús a les lones de PVC dels pòsters urbans.

T’oferim aquest pack perquè creiem que és la millor manera de portar les teves BIIR, amb una imatge moderna i urbana i sobretot, perquè es pot convertir en un objecte ideal per a segons usos, ja sigui com a test per a les plantes, porta bolígrafs i material d’escriptori, per a les pinces de la roba…

Reusable Beer Pack made in collaboration with the Company Vaho Barcelona
Our intention was to create an special Beer pack to carry craft beer, according to this reason we decided to collaborate with Vaho, a company based in Barelona, pioneer in giving a second lifeto the PVC urban canvases.

We believe that this pack is the best way to carry your BIIR because of its image, modern and urban, but above all because it can become an ideal item for second uses, such as a plant pot, writing material storage, clothes pegs storing…

Pack porta Cervezas reutilitzable fabricado en colaboración con la empresa Vaho Barcelona.  Nuestra intención era ofrecer un pack especial para poder transportar Cerveza artesana, y por eso hemos decidido colaborar con Vaho, una empresa de Barcelona pionera en dar un segundo uso a las lonas de PVC de los posters de las calles.

Te ofrecemos este pack porque creemos que es la mejor manera de llevar tus BIIR, con una imagen moderna y urbana y sobretodo, porque se puede convertir en un recipiente ideal para segundos usos, ya sea como tiesto para tus plantas, porta bolígrafos o material de escritorio, para las pinzas de la ropa…