Happy BIIR day!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

Pere Móra i Albert Galán amb el guanyador del concurs i el seu premi

La nostra cervesa artesana, meitat maresmenca meitat belga, va celebrar el seu tercer aniversari el passat divendres 25 de novembre. Contents d’haver experimentat un gran creixement durant aquests últims tres anys, després d’haver-nos iniciat amb la ja clàssica Withe IPA, podem dir que a dia d’avui comptem amb més de 9 varietats de cervesa artesana, així com també amb interessants col·laboracions. A més, al llarg d’aquest temps, diverses de les nostres cerveses de BIIR han estat guardonades a nivell internacional, entre elles la Withe IPA, que va rebre durant dos anys consecutius la medalla d’or al Brussels Beer Challenge, un dels certàmens més destacats a nivell mundial al voltant de la cervesa artesana.

Concurs BIIR de xarxes socials

Per celebrar aquest aniversari, el passat divendres vam organitzar una festa a la botiga especialitzada en cervesa artesana Molta Malta de Mataró. De 7 del vespre a 10 de la nit es van poder provar la BIIR Equinox, la White IPA, la Route 66 i la –recent elaborada- Virgin Cherries en un tap take over a preus d’oferta. A més, també vam lliurar el premi del concurs que havíem engegat en motiu d’aquest aniversari. Un concurs, que es va iniciar a través de les xarxes socials i en que el guanyador es va emportar el seu pes en BIIR, que va resultar ser ni més ni menys que 90 quilos!.

Volem aprofitar per agrair des d’aquí la implicació de tots vosaltres, sense la qual aquests tres anys no haguessin estat possibles.
Salut i Cervesa Companys!

Pack de cerveses i mostrador del Molta Malta

Nuestra cerveza artesana celebró su tercer aniversario el pasado viernes 25 de noviembre. Contentos de haber experimentado un gran crecimiento durante estos últimos tres años, después de habernos iniciado con la ya clásica White IPA, podemos decir a día de hoy que contamos con más de 9 variedades de Cerveza artesana, así como con interesantes colaboraciones.

Además, al largo de este tiempo, varias de nuestras Cervezas han sido galardonadas a nivel internacional, entre ellas la White IPA, que recibió durante dos años consecutivos la medalla de oro en el Brussels Beer Challenge, uno de los certámenes de Cerveza artesana más destacados a nivel mundial.

Festa d'aniversari 3 anys de BIIR

Para celebrar este aniversario, el pasado viernes organizamos una fiesta en la tienda especializada en cerveza artesana Molta Malta de Mataró. De 7 a 10 de la noche se pudo probar la Equinox, la White IPA, la Route 66 y la –recién elaborada- Virgin Cherries, en un tap take over a previos de oferta. Además, también se hizo entrega del premio que habíamos organizado con motivo de ésta fiesta; un concurso que se inició en nuestras redes sociales y en el que su ganador se llevó su peso en BIIR, ¡que resultó ser ni más ni menos que 90 kilos!

Queremos aprovechar para agradecer desde aquí vuestra implicación, sin la cual estos años no hubieran sido posibles
¡Salud y Cerveza!

Repartiment de premis BIIR

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *