cervesa: llauna o ampolla?

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

llauna

 

Avui parlem d’un debat que està molt de moda últimament. Es tracta de discernir els mèrits de la llauna i de la ampolla com a recipients per envasar la cervesa.

últimament s’està posant de moda la llauna, que se sap pque és un envàs molt pràctic en molts aspectes; la facilitat per poder beure a l’aire lliure, el fet que no es trenca facilment, cap dins la nevera sense problema i és més lleugera i té menys impacte pel medi ambient que les ampolles.

Però, realment té més bon gust la cervesa de llauna? Us donem aquí varies raons en favor de la llauna com a envàs:

-Les llaunes són el millor envàs pel que fa a destruir els rajos de llum UV que solen destrossar el sabor de la cervesa. Les ampolles fosques també són una bona alternativa per no deixar passar la llum, però el vidre de qualsevol altre color no protegeix la cervesa.

– Qualsevol persona que pensi que el metall destrueix el gust de la cervesa hauria de parar-se un moment a pensar sobre els kegs: fa molt de temps que els fem servir per estorar cervesa.

-Les olors que es perceben de les llaunes de cervesa en relació a l’alumini de la llauna, només succeeixen quan es beu directament de la llauna. Si la posem en un got, problema resolt.

 

 

llauna

 

Això sí, després de parlar en favor de la llauna hauríem d’explicar algunes de les característiques en favor de l’ampolla com a envàs per a la cervesa:

-Té millor gust, ja que el vidre no dóna a la cervesa cap gust metal·litzat, com sí ho fa la llauna quan es beu directament des d’aquesta.

-Preserva millor la temperatura i fa que la cervesa duri més temps freda.

-L’ampolla és estèticament més atractiva i als ulls del client i denota més qualitat que no pas una llauna (res que no es pugui canviar amb el temps).

-És molt més car establir una operació per enllaunar per part de les fàbriques de cervesa   que per envasar en ampolla.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *