Les 10 apps més cerveseres

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

apps cerveceres

 

Ets un bon freak de la cervesa artesana? T’agrada provar-les totes o fins i tot elaborar-la? Aleshores no et pots perdre aquesta llista d’aplicacions cerveseres!

1. UNTAPPD

Acabes de tastar una nova cervesa i et mores de ganes de compartir-ho amb els frikis cervesers com tu? Llavors untappd és la teva. Es tracta de la xarxa social dels cervesers per excel·lència. Et permet compartir els teus gustos amb els altres usuaris, trobar i descobrir llocs cervesers, brindar, compartir fotos i comentar.

2. RateBeer 

El RateBeer és una pàgina de culte per a tot cerveser, es tracta d’una base de dades enorme a on els cervesers introdueixen les cerveses i el públic les valora, obtenint una qualificació numèrica. Aquestes valoracions són molt tingudes en compte en l’esfera cervesera, constituint una referència fiable pel que fa a la cervesa buscada en qüestió. RateBeer ens ofereix així informació sobre qualsevol cervesa, sobre països, emplaçaments cervesers i fàbriques entre d’altres. A més, també podem trobar fòrums o els seus famosos top 50, a on descobrim les millors cerveses per estil o els millors bar del món.

3. Beercitizen 

Aquesta aplicació és semblant a les mencionades anteriorment: una xarxa social a on compartir gustos i comentaris sobre cervesa, però té una peculiaritat que no trobem a la resta i és que la informació a omplir sobre la cervesa és detallada i més minuciosa. En aquest cas, la informació sobre la cervesa constitueix una autèntica nota de tast: sabor, aroma, aparença…

Icon - BeerCloud-Logo

4. Beercloud

Vols organitzar-te una base de dades pròpia sobre cervesa? Aleshores Beercloud és la teva aplicació, ja que et permet autogestionar-te les dades de les teves cerveses preferides, accedir a llistes de clients, realitzar cerques i fins i tot trobar recomanacions per fer maridatges.

5. Beer Advocate

És un altre RateBeer, ja que la seva funció és exactament la mateixa i tot i que el seu competidor s’ha fet amb el prestigi, Beer Advocate no es queda enrere i les seves puntuacions constitueixen també un punt de referència en el panorama cerveser.
A diferència del RateBeer trobem un sistema d’etiquetes (tags) molt complert que ens permet que a partir de la cerca d’una cervesa en puguem trobar de similars, característica molt útil per buscar cerveses per estils.

6BeerSpec 

Es tracta del complement ideal per Untappd i per Ratebeer, ja que permet escanejar els codis de les cerveses per podern-nos fer ràpidament amb les referencies. És una aplicació senzilla però molt efectiva, ja que en alguns casos algunes cerveses són difícils de trobar directament a Untappd o a Ratebeer. Una altra aplicació que aconsegueix resultats similars és Nextglass que realitza la cerca a través de l’escàner de l’etiqueta en comptes del codi.

7. BrewR

screen568x568EN aquest cas, ja pasem a un nivell superior i parlem de l’elaboració de la recepta pròpia. Amb BrewR podem pendre nota dels ingredients i les receptes per elaborar el nostre propi brevatge. Ens permet controlar els ingredients i la temperatura, així com el temps de cocció. Una altra app que ens permet crear i controlar les nostres pròpies recpetes és BeerAlchemy.

8. Guía cervecera

Aplicació made in Spain que ens permet trobar entre 400 cerveses fabricades a l’Estat Espanyol i ens ofereix informació sobre aquestes. Tot i que falten cerveses –com la BIIR- confiem en que aquesta base de dades anirà creixent.

9. iCerveza 

Aquesta és la mítica aplicació que tots ens hem baixat com a mínim un cop a la vida, sinó ho hem fet és que no som cervesers de debò 😉 La coneixeu, no? Podem beure cervesa des de el nostre telèfon!

10. El repte de les mil cerveses

Ara toca una app ben freak…Aquesta, desenvolupada per la cervesa Moska permet compartir amb els teus amics quantes cerveses portes i el primer que arribi a mil cerveses, serà el guanyador. De debò t’atreveixes a provar-ho??

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *