Argentast: una nova fira de cervesa sense precedents

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

Fira de cervesa Argentast

Aquest any la festa major d’Argentona -vila d’on neix el projecte de la nostra estimada cervesa- ha estat marcada per un nou fenomen anomenat Argentast, una fira de gastronomia i de cervesa artesana. Gràcies  a aquesta nova iniciativa de l’ajuntament del poble, la festa major d’enguany ha gaudit de totes les activitats de sempre, acompanyades per cervesa artesana i de qualitat.

Es tractava de l’aposta per la producció de proximitat amb una proposta d’allò més atractiva i variada, que ha comptat amb la participació de molts establiments i cervesers de la zona. Locals com el Restaurant Terracota, Can Moré, Sant Jaume, La Teca o El Garrí Dolç, van servir de manera imparable diferents degustacions i tastos dels seus diferents menús. La nota cervesera va venir de la mà dels Synera d’Arenys, Barret Cerveses de Granollers, La Montnegre de Calella i la Quana Beer de l’Ametlla del Vallès. Com no, des de BIIR vam participar posant la nota belgo-argentonina a la festa, que també va gaudir de la presència de l’Adrià Felisart, de la botiga de cervesa artesana Molta Malta de la veïna localitat de Mataró.

argentast2

Fira de cervesa Argentast

La calor aclaparadora d’aquest cap de setmana no va impedir que famílies, joves i grans sortissin a gaudir d’una bona cervesa i un bon mos, dotant la festa d’un gran ambient festiu. Una fira, que a diferència de moltes, no va destacar pel seu ambient cerveser sinó més aviat per una atmosfera molt familiar i propera.

Amés dels diferents concerts i les activitats programades per la Festa Major, Argentast va organitzar dos tastos d’estils per part de Molta Malta i de BIIR, i un taller de home brewing. En només tres dies, aquesta fira ha demostrat convertir-se en un èxit sense precedents a la comarca, amb un total de 1.500 litres de cervesa consumida. Pel què fa a la nostra paradeta, les xifres parlen soles: vam acabar 300 litres de cervesa, un total de 15 barrils!

Per part de BIIR, volem destacar l’esforç de l’Ajuntament, que amb un muntatge elaborat i atractiu, ha aconseguit que la fira s’integri a la perfecció dins la festa del poble i que sense buscar-ho, s’hagi ja convertit en un esdeveniment cerveser de referència a la comarca. La gran afluència de visitants, tant locals com de fora de la vila i que atrets per la festa major i per la cervesa van apropar-se, corrobora l’èxit rotund d’aquesta primera edició.

Així doncs, esperem amb candeletes el proper any d’Argentast, on sens dubte ens tornareu a trobar!

Fira de cervesa Argentast

 

 

 

Fira de cervesa Argentast

 

 

 

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *