Preguem per la Birra

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

Fa tan sols quatre mesos, un grup d’amics creava un nou concepte: decidia que volia apostar per la cervesa de qualitat. La idea partia de la base que a ells com a consumidors, els agradaria poder tenir la cervesa artesana més a l’abast en diferents tipus d’establiments i no només, aquells més especialitzats. Dit i fet. Ho tenien molt i clar i es van posar a treballar en un projecte que en molt poc de temps va veure la llum.

Santa BirraEl resultat, Santa Birra, va ser inaugurat al carrer València de l’eixample Barceloní el dia 19 de desembre. Val a dir però, que la historia només feia que començar… Actualment la ciutat de Barcelona ja gaudeix de dos SantesBirres, la Catedral de Gràcia i l’Abadia de l’Eixample Esquerra, i sembla ser que el projecte tot just acaba d’arrencar i que en breu ens deleitaràn amb noves sorpreses…

El concepte Santa Birra ens interessa a tots: a cervesers especialitzats, a sibarites empedernits, a amateurs cervesers i als que van més perduts en el món de la cervesa artesanal. La idea és simple: fer arribar la cervesa a indrets a on encara no ha arribat, i a on el vi i els gintònics segueixen sent les begudes consagrades. Perquè, si anem a un restaurant a on ens ofereixen una bona carta de vins no podem també gaudir d’una bona carta de cerveses? Així, la idea d’aquests nois s’ha materialitzat en forma de local comercial des d’on també s’ofereix un apropament conceptual a la cultura cervesera, cosa que es tradueix en forma de tastos i presentacions de cerveses, entre altres coses.

Aquesta última setmana, hem tingut la sort de celebrar dos tastos de les nostres cerveses. Hem viscut el concepte Santa Birra de prop i hem pogut gaudir de la propania d’aquests socis enamorats de la cervesa artesana i del ja seu consagrat públic. Aquests locals desprenen coneixement i passió per la cervesa i per això des de BIIR apostem per ells, de la mateixa manera que ells aposten per nosaltres, doncs si voleu trobar totes les nostres cerveses, de moment, Santa Birra és l’únic lloc que ofereix la gamma completa.

Santa Birra cerveses

Si encara no hi heu anat , ja feu tard…

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *