Temps de cervesa

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

Amb l’arribada del bon temps comencen les fires de cervesa artesana, una manera de fer arribar el món brewer a diferents públics que comparteixen en comú la passió per aquesta beguda de tradició mil•lenària. El 14 de juny es celebrava com ja és un clàssic, la Fira Artesana de Mediona, un festival on gastronomia, artesania i música s’alineen durant tot un dia per cedir el tro a la cervesa: autèntica protagonista de l’esdeveniment. Les festes cerveseres continuen i el cap de setmana del 20 al 22 de juny, Cervesa Marina va celebrar la IV edició del Festival de Cervesa Artesana a Blanes, en el que vàrem participar com a cervesers.

Si bé és cert que la nostra White IPA va ser present al BBF, el festival de Blanes ha estat el primer esdeveniment en el que BIIR hi ha assistit de forma presencial, tenint l’oportunitat de poder oferir el nostre producte en primera persona. L’experiència ha estat molt gratificant, doncs aquests esdeveniments uneixen a persones de diferents llocs que formen part de l’esfera cervesera artesana. I no només parlem de fabricants, sinó també dels diferents públics interessats en aquest món, un món que no para de créixer dins el panorama català. En aquest context, hem estat molt contents de poder explicar el producte i la filosofia de BIIR a tots aquells qui s’han acostat a la nostra parada. El feedback ha estat molt positiu, de manera que els nostres valors han quedat reforçats. La qualitat en front de la quantitat i el fet de continuar treballant en la creació de nous estils, són ja entre d’altres, trets que defineixen la nostra raó d’existir.

El Birrasana també ens ha permès conèixer nous productes i els seus artífexs, com les cerveses Asturianes Bayura que ens han convidat a l’Asturies Summer Beer Festival que se celebra a Gijón els dies 23 i 24 d’agost, al que ja hem confirmat assistència! A més, també vàrem conèixer als Vier de Valladolid i la seva magnífica Negrón Imperial Stout que han fet en col•laboració amb Bayura.

Dins el panorama català vàrem descobrir les cerveses Ratpenat, les noves presentacions de Marina com la Liam o la seva nova Red Pacific Lagger, fruit de la seva col•laboració amb Domus. No ens podem oblidar tampoc de les cerveses de la Calavera i la seva divertida Salsa Barricona, la original “Crema de Cerveza” dels Domus, la Yellow Fever IPA de Sesma Brewing o la novetat barcelonina: la semi americana Edge Brewing Company. A més, les fàbriques Brewfist, Pipes Beer o la Brasserie de la Pleine Lune van aportar el toc internacional a la festa.

Però no només es tractava de beure (i de veure) cervesa, sinó que també es van organitzar activitats d’oci i formatives com maridatges de formatges i cerveses per part del Racó d’en Cesc de Barcelona el Taller de llúpols i llevats impartits per Simply Hops i White Labs.
No cal dir que després de l’experiència viscuda, ens hem quedat amb ganes de més i de ben segur que l’any vinent repetirem!


The good weather has started and so the craft beer festivals, a nice way of approaching the brewer world to everyone who share passion for beer. The 14th June the Craft beer festival of Mediona was celebrated, a place to enjoy gastronomy, crafts, music and beer. But the beer events keep going and just the weekend after, Cervesa Marina celebrated their 4th edition of their beer festival: Birrasana in Blanes.

biirca

We already presented our White IPA at BBF and so we did it in Blanes, which was the very first time that we attended a festival in person. We loved the experience since we believe these festivals are an amusing way to bring beer lovers together, and by this, we do not mean only brewers, but literally everybody who is interested in the craft brewery world. A world which is growing unstoppable in the Catalan scene. We had the chance to explain and to taste our beer with lots of people who came by our stand and the feedback was very good, which makes us continue bringing our values and our philosophy further. Thus, values such as quality before quantity and to continue working on the creation of new and different styles are amongst others, standards which define the BIIR way.
Birrasana allowed us to get to know different new beers and their brewers such Bayura Cerveza artesana who invited us to join their Asturies Summer Beer Festival in Gijón on the 23rd and 24th August, where sure you will find us! We also had the pleasure to meet Vier from Valladolid and its great Negrón Imperial Stout which is made in collaboration with Bayura. The Catalan panorama wasn’t disappointing as we discover the new Ratpenat beer or the newest beers from Marina: Liam and the new Red Pacific Lagger in collaboration with Domus. As we write we can’t forget to mention the amazing beers from La Calavera and its funny Barricona sauce, the original “Beer cream” from Domus, the Yellow Fever IPA from Sesma Brewing or the new brewery based in Barcelona: the Americans Edge Brewing company. Furthermore, the international touch was set by Brewfist, Pipes Beer o la Brasserie de la Pleine Lune.
After the whole experience, we only get to say that we will sure be back next year!

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *