Two brewers is better than one!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInShare

A finals del mes d’abril l’equip de BIIR s’ha traslladat a Singapur per fer la seva primera cervesa en col·laboració amb Scott Robertson de Brewerkz. Scott Robertson, d’origen canadenc, és probablement el mestre cerveser més reconegut d’Àssia, amb un Or al Word Beer Cup de la Brewers Assotiation americana, el concurs de cerveses més prestigiós del món, i infinitat de premis a Àssia i Austràlia.

Quan l’Scott va tastar la BIIR White IPA va pensar que unir Brewerkz i BIIR podia ser una bona idea. Des d’aquell moment en Gunther i l’Scott van posar en comú els seus coneixements per crear una nova cervesa que aglutinés l’essència dels dos projectes.

Una de les principals raons  de ser de BIIR és crear noves cerveses de forma col·laborativa; unir tradicions, cultures i coneixements per aportar el nostre granet de sorra a l’evolució de la cultura cervesera. Investigar i innovar amb l’objectiu de crear noves i millors cerveses que sorpreguin als cervesers esperts i a qui encara considera la cervesa només un refresc.

biir brewerkz

 

Hoppy Monk: Innovadora i cosmopolita.

Hi ha alguna cosa més tradicional que l’estil d’abadia belga? Una base de maltes torrades provada des de fa segles i transmesa de generació en generació de monjos cistercencs. Que passaria si la millorem i hi afegim una bona quantitat de llúpol europeu, americà i australià i la fermentem amb una soca de llevat diferent al tradicional? Ho sabrem en pocs dies.

2.500 litres de Hoppy Monk estan fermentant a les instal·lacions de Brewerkz sota la supervisió de l’Scott. Estaran llestos i embotellats al mes de juny de 2014 però, de moment, només una petita part podrà viatjar els més de 10.000km que els separen d’Europa. Els esperarem amb paciència…

PD. BIIR i Brewerks han estat distingides aquest 2014 com a Best Brewer in Spain i Singapore respectivament per Ratebeer.

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *